Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer met een nieuwe vloer, douche, toilet, meubel of enkel het bad vervangen? Voor al deze werken kan u bij ons terecht. U bepaalt welke werken er moeten gebeuren en dit voor alle budgetten.

De klant kan alle materialen zelf kiezen, hiervoor staan de toonzalen van STG ter uwer beschikking.

Badkamermeubel

Installatiewerken

Voor we uw mooie badkamer afwerken heeft u uiteraard heel wat leidingwerk nodig. Denk maar aan alle waterleidingen die zich in uw huis bevinden.
Ook hier gaan we meedenken en plaatsen.

Realistatie

Regenwater installatie

De hoeveelheid regen in België zorgt ervoor dat de regenwaterput steeds gevuld blijft. Deze regenwaterput is bij grote renovaties en nieuwbouw sinds 2014 verplicht. Met de juiste installatie kan u al dit water in en rond uw huis gebruiken.  We spreken dan al snel over minimaal 5000L of zelfs 10 000L steeds ter uwer beschikking om bijvoorbeeld toiletten door te spoelen, de tuin te sproeien, de auto te wassen, … We zorgen voor een pompsysteem een goede filter en hiervoor werken we met de volgende merken: Wilo en Grundfos.

Regenwater

Waterontharding

Het leidingwater in België bevat heel wat kalk. Deze kalk zet zich af in uw douche, op uw kraanwerk, in uw leidingen en in uw verwarmingsketel. Dit alles zal de levensduur van uw apparaten drastisch verkorten. Een waterontharder zal hier een bescherming in bieden.
Vaak werken we met Vercalo en Watergenius.

Waterontharder

Realisaties