Ketel

De hedendaagse condensatieketel biedt een maximaal rendement en bied een ideale oplossing voor de verwarming van uw woning.

Door onze jarenlange ervaring met gasketels en ons Cerga attest kunnen we aan de meeste merken werken. Desondanks werken we het meest met Buderus, Bosch en Remeha.

Het onderhoud van uw ketel verhoogt de levensduur en zorgt voor een verminderd risico op defecten. Na installatie contacteren wij u hierover zodra u zich hier geen zorgen over moet maken.

Indien wij de ketel niet geplaatst hebben en u wenst een onderhoud kan u ons steeds contacteren via ons contactformulier.

Warmtepomp

Warmtepompen zijn een vorm van hernieuwbare energie en gebruiken geen fossiele brandstoffen. In een goed geïsoleerde woning zal een warmtepomp instaan voor het grootste deel van de verwarmings- en koelingsnoden. De combinatie van een warmtepomp en vloerverwarming is één van de meest energie efficiëntste oplossingen van dit moment.

Warmtepomp

Zonneboiler

Een zonneboiler gebruikt, zoals de naam laat vermoeden, de warmte van de zon om het huis van warm water te voorzien. We werken met de volgende merken: ACV, Bunderus, Bosch en Remeha.

Zonneboiler

Vloerverwarming

Bij grondige renovaties of nieuwbouwwoningen plaatsen we vaak vloerverwarming. Dit is een zeer efficiënte verwarming die op een lagere temperatuur werkt en hierdoor het energieverbruik beperkt.

Vloerverwarming

Radiatoren

Een goede radiator geeft voldoende warmte af om de ruimte te verwarmen. Het is dan ook van groot belang om rekening te houden met warmteverliezen, afmetingen van de ruimte en de nodige energie. Wij gaan dit alles voor u berekenen.

Naast de warmte wilt het oog ook wat. Wenst u een standaard radiator die opgaat in de omgeving of liever een designmodel die er uitspringt? Heeft u al gedacht aan een handdoekradiator die steeds een droge en warme handdoek voorziet?

We werken vaak met Superia, Vasco, Stelrad, Radson en Zehnder.

Radiator

Realisaties